Start met sales vanuit je gevoel

Current Status
Not Enrolled
Price
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Get Started
This training is currently closed

BEKIJK VIDEO:

PRAKTISCHE INFORMATIE

Modules

Het is de bedoeling dat je de modules en lessen 1 voor 1 doorloopt. De volgende module komt pas vrij als je de voorgaande hebt afgerond. Dat is niet voor niets.

Werkboek

Bij de meeste modules of lessen is er een werkboek beschikbaar. Hierin staat kort herhaald wat er in de video wordt verteld. Daarnaast kan het werkboek extra informatie bevatten. Ook staan er opdrachten in. Het werkboek kun je downloaden en digitaal invullen en opslaan op je eigen computer. Een enkele keer wordt je gevraagd het werkboek te mailen naar info@anneniemeijer.nl, zodat ik kan zien hoe je ervoor staat. Maak je geen zorgen over goede of foute antwoorden. Het gaat mij erom dat je echt nadenkt hoe het er bij jou voorstaat.

Feedback

Aan het einde van elke module krijg je de mogelijkheid om je feedback te mailen. Dat is voor mij om ervoor te zorgen dat alles steeds meer geoptimaliseerd wordt. Dus geef verbeter punten aan maar ook de goede punten waarbij je echt mooie inzichten hebt gehad. Ik vind het super als je deze inzichten met mij deelt. Hierbij een aantal vragen die je zou kunnen beantwoorden:

  1. Wat is je gevoel over deze module?
  2. Hoe ziet de module en de werkboeken eruit?
  3. Hoe was het geluid van de video’s (te hard of zacht)?  
  4. Was alles duidelijk en logisch?
  5. Heb je foutjes ontdekt?
  6. Desnoods alleen je gevoel. 

Voor diegene die bij elke module hun feedback meteen versturen na het maken van de module, heb ik een mooie verrassing aan het einde πŸ˜ƒ. Deze wil je echt niet missen πŸ˜‰.

Correcties

Ik ben niet zo sterk in taal. Het meeste wordt gecorrigeerd door autocorrect en mensen in mijn omgeving. Het is dus heel logisch als je taalfoutjes of foutieve zinsopbouwen tegenkomt. Laat het mij gerust weten maar bundel ze dan wel graag. Dan ontvang ik niet 10 (of meer) e-mailtjes per dag over spellingfouten πŸ˜‰.

E-mail

Het e-mailadres waarop ik te bereiken ben is info@anneniemeijer.nl. Mocht iets niet werken, heb je vragen of wat dan ook. Dan kan je mij hier bereiken.

Facebookgroep

Verder kan je je hier aanmelden voor de besloten facebook groep: 
https://www.facebook.com/groups/2483239235221642/

Zelf zal ik ook regelmatig een post plaatsen, zoals; foto’s van de livedagen, inspiratiefilmpjes en tips. Ook krijg je feedback op je opdrachten of vragen.