Vliegende start

Current Status
Not Enrolled
Price
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Get Started
This training is currently closed

Welkom bij jouw Vliegende Start

Hier start je reis naar een sterke basis! Dat betekent dat we eerst het een en ander moeten gaan plannen. Oftewel je doelen instellen zodat we weten wat je basis nog allemaal nodig heeft.

Bekijk hieronder de video en volg de instructies op om te zorgen dat je er helemaal klaar voor bent. Als het goed is heb je ook een e-mail ontvangen met alle data voor de sessies van de komende 3 maanden. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een bericht naar info@anneniemeijer.nl zodat we ervoor kunnen zorgen dat je deze alsnog ontvangt.

BEKIJK DE VIDEO

Zoals in het filmpje aangegeven staat hieronder de link naar het Trello bord dat je moet kopiëren. Heb je nog geen Trello account? Maak deze dan eerst hier aan.

Heb je je account aangemaakt of had je al een account, dan kun je nu op onderstaande link het Trello bord van de Vliegende Start kopiëren. Deze komt dan in je eigen Trello te staan. Als je mij toevoegt (uitnodigt) aan je bord voor de komende 3 maanden dan kan ik je hierin ook begeleiden. Je kan mij toevoegen op email: anneniemeijerva@gmail.com (don't ask)

Na deze 3 maanden ga ik uit je bord en is dit je eigen planning voor na je 3 maanden traject. Zo werk je met volle focus aan je doelen en je bedrijf.

Dus regel dat Trello bord en vul alle oranje gelabelde kaarten in zodat je van start kan gaan. Op de dag van de kickstart (waarvan je de datum in je e-mail hebt ontvangen) zal ik je verdere uitleg geven over Trello. Zo werkt iedereen op de juiste manier waarop het bedoeld is.